Президент України Володимир Зеленський про те, скільки відсотків мешканців країни можуть підхопити коронавірус під час Великодніх свят, якщо не будуть дотримуватися карантину та масово його порушуватимуть.

Про таке він розповів під час ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера.

"Від двох до десяти відсотків від всього населення України – саме така може бути кількість інфікованих від коронавірусу в Україні після Великодня. Два відсотки впродовж всього терміну, так не можна казати, але це більш менш нормально.

Скріншот з відео

Якщо буде десять відсотків – це буде найскладніша ситуація. А зараз ми дуже непогано контролюємо ситуацію, і дуже непогані у нас цифри. Тому люди повинні знати, що свята святами, але потрібно терпіння і хоч раз відреагувати не серцем, а саме розумом", - сказав український лідер.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією та США, перебіг захворювання у цифрах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також "Знай.ua" писав, СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ.