Президент України Володимир Зеленський розповів, звідки Україна братиме гроші, якщо державу настигне страшна криза, спричинена коронавірусом.

Про таке він розповів під час ток-шоу Свобода слова Савіка Шустера.

"В нас є підтримка МВФ, вона для нас важлива. Зараз це як кров для організму. Міжнародний валютний фонд, була програма 5,5 мільярдів доларів на три роки. Зараз ми домовилися, що мінімум 8 мільярдів доларів, плюс Світовий банк. Скажу відверто, що я розмовляю з усіма лідерами європейських країн, з Канадою, з Німеччиною.Тобто, у нас буде значно більше грошей", - сказав український лідер.

Скріншот з відео

Окрім цього, президент додав, що Україні було поставили дуже багато різноманітних умов, які й передбачали отримання грошей, зокрема і скандальна "земельна" реформа та банківська, яка зараза призупинена через 16 тисяч правок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією та США, перебіг захворювання у цифрах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також "Знай.ua" писав, СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ.