Президент України Володимир Зеленський напередодні Великодня звернувся до усіх християн східного обряду та привітав їх з прийдешнім святом.

Відповідне привітання він оприлюднив на власній Instagram-сторінці.

"Дорогі українці! Я вітаю всіх християн східного обряду з прийдешнім святом – Світлим Воскресінням Христовим! Нехай у наших серцях будуть добро, світло та милосердя, а в домівках – радість, достаток і любов. Нехай на нашу землю повернеться мир", - сказав український лідер.

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Окрім цього, Зеленський вчергове закликав українців святкувати Великдень вдома та зайвий раз не виходити з дому, аби зберегти своє та здоров'я рідних.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Іще раз закликаю всіх відсвяткувати Великдень вдома. Коли ми всі зостаємося вдома – це справді єднання. Єднання заради лікарів, заради здоров’я нашої нації, а отже – її майбутнього Нехай після карантину нас лякають цифри на вагах, а не цифри на термометрі. Адже сьогодні наша країна об'єднала лише одним єдиним бажанням – вийти на вулицю. Але наразі така ситуація, що ми не можемо випускати наших дітей на вулицю – і це турбота.", - наголосив президент.

Також Зеленський додав, що в ці святкові дні українці, за традицією, повинні розфарбовувати писанки з родиною, водночас забруднюючи і обличчя, і одяг, назвавши це свого роду "тимбілдингом".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Великдень українські кордони чекають другу хвилю заробітчан — де і як можуть пропустити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", карантин для українців послаблять, у МОЗ назвали точні терміни.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський пояснив, що чекає на заробітчан після повернення додому.