За інформацією Державної прикордонної служби України, починаючи з вівторка, 7 квітня, державний кордон України можна буде перетнути тільки на автомобілі і тільки у 19 пунктах пропуску.

Про те, що відбувається в дні карантину на кордоні повідомляє Telegram-каналу Pavlovskiy News.

Прикордонники перевіряють на зараження коронавірусом, фото Getty Images
Прикордонники перевіряють на зараження коронавірусом, фото Getty Images

"На Великдень очікується друга хвиля українців, які хочуть повернутися додому. З 7 квітня в Україні працює лише 19 пунктів пропуску. За інформацією Держприкордонслужби, перед Великоднем можуть бути затори на кордоні, через що, швидше за все, буде збільшено кількість прикордонників. Тим, хто хоче перетнути кордон і дізнатися, де це можна зробити швидше за все - треба подзвонити до Держприкордонслужби. За даними прикордонників, тільки за останні 3 дні в Україну повернулося майже 33 тис. громадян. Нагадаємо, що кожному співвітчизнику, який приїхав до нашої країни, потрібно пройти обов'язкову 14-денну обсервацію. Подивимося, чи вистачить на всіх місця. Стежимо за ситуацією.", - повідомляється в публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, кордони на замку — люди втрачають свідомість у 10-годинних чергах під Україною.

Як повідомляв Знай.uа українські дороги закрили на карантин – куди не дістатися, онлайн-карта.

Знай.uа писав, українців змусять звітувати за кожен день самоізоляції – за відмову штраф.