Народний депутат України від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Ілля Кива в сесійній залі Верховної Ради під час пленарного засідання записав термінове звернення, в якому заявив, що у депутатів немає захисних окулярів.

Про це стало відомо завдяки відео, яке Ілля Кива опублікував в мережі Facebook.

"Хлопці, до початку голосування по бюджету залишилося буквально кілька хвилин, ось. Рада функціонує. На це засідання окулярів нам не видали, з поясненням того, що минулого разу депутати сп*здили, по моєму, близько 200 штук окулярів, ось. Про який бюджет може йти мова, якщо вони окуляри п*здять. Подумайте про це.", - заявив Ілля Кива.

Також варто нагадати нашим читачам, що Державне бюро розслідувань перевіряє численні свідчення про причетність народного депутата від ОПЗЖ Іллі Киви до кришування наркоторгівлі. Показання стосуються наркоторгівлі на території проведення АТО, коли Кива нетривалий час був комбатом батальйону "Полтавщина", а також періоду, в який нинішній нардеп очолював Департамент МВС України по боротьбі з наркозлочинністю (2015-2016 рр.). Товариші по службі Киви в АТО розповідали, як їх комбат "кришував" наркотрафік через лінію розмежування і сам незабаром підсів.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Томенко жорстко розкритикував цинізм карантинного бюджету від Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа спалах Covid-19 довів киян до відчаю - від Кличка вимагають кримінальних справ.

Знай.uа писав, українці оцінили відеоуроки Всеукраїнської школи онлайн — чи має вчитель право на помилку?