Міністр інфраструктури Владислав Криклій вважає, що українцям поки що не варто чекати змін щодо громадського транспорту в країні, адже відновить він свою роботу не раніше червня.

Про це він розповів в інтерв’ю "24 каналу"

Варто зауважити, що наразі через смертельний коронавірус та карантин, який введений в державі, українці залишилися без громадського транспорту та пересуваються виключно на власних авто. Відтак, Криклій заявив, що, ймовірно, ситуація з цим не зміниться найближчим часом, а автобуси, тролейбуси та маршрутки зможуть відновити свою роботу не раніше червня.

Криклій, фото з вільних джерел
Криклій, фото з вільних джерел

"Якщо говорити про громадський транспорт, то я гадаю, що відновиться робота після того, як у нас будуть зніматися карантинні обмеження. Але це буде не раніше, ніж червень. Бо в травні ми теж будемо бачити піки по захворюваності, тому ми маємо цей період пройти. І коли вже хвиля піде на зниження, тоді можна буде поновлювати роботу громадського", - сказав він.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв пандемію в Україні з Італією та США, перебіг захворювання у цифрах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", VIP-палати, "липова" інвалідність та довідки — що відбувалося в лікарнях задовго до пандемії.

Також "Знай.ua" писав, СБУ затримала легендарного генерала "Шайтана" - виявився перевертнем ФСБ.