Владислав Криклій, міністр інфраструктури України, вважає, що процес розмитнення "євроблях" потрібно спростити. Він також додав, що вважає можливим скасування вікового коефіцієнта для авто "з пробігом".

“Ми готові на будь-які речі. Я взагалі пропоную, щоб ввести, як у Грузії, долар, два, або три з "кубика". Як варіант звучав ввести коефіцієнт на марку, і все. Тоді буде проста формула, ніколи не буде спекуляцій, що і машина в гіршому стані, і в дешевому стані”, - зазначив Криклій, коли відповідав на питання про те, чи можлива відміна владою вікового коефіцієнта для машин "з пробігом". Цю вимогу виносили активісти.

Криклій додав, що якщо рішення приймуть, то тим самим можна буде спростити адміністрування податків, і це буде зручно для громадян.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Україні змінилися правила отримання водійських прав: "домовитися" вже не вийде.

Також Знай.uа писав, що Зеленський виграв трохи часу для "євробляхерів": коли почнуть штрафувати.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Зеленського зглянулися над "євробляхерами": нові правила розмитнення відкриють водіям друге дихання.