В Україні подовжили період відстрочки штрафів за "євробляхи". Стало відомо, що довгоочікуваний закон про відтермінування штрафів за використання автомобілів на єврономерах, прийнятий нещодавно Верховною Радою, вже вступив у силу.

Так, парламент прийняв закон 73-IX ще 12 вересня, але він став дійсним тільки зараз. Відповідний документ опублікований у виданні "Голос України".

Варто уточнити, що даний законопроект передбачав відстрочку штрафів на 90 днів – до 22 листопада цього року. У підсумку в кінцевій редакції збільшили період відстрочки до 31 грудня.

Нагадаємо, що в Україні планують надати "євробляхерам" дешевше розмитнення. Глава митниці Максим Нефьодов надав кілька варіантів з даного питання.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський підписав закон, що подовжує пільговий період. Власників нерозмитнених автомобілів, які перебувають в Україні з порушеннями, не штрафуватимуть до 31 грудня 2019 року.

Також портал Знай.uа писав, що в Міністерстві інфраструктури розробляють проект закону, який внесе зміни в порядок розмитнення ввезених на територію країни авто на єврономерах.