Зовсім скоро закінчиться період, коли можна розмитнювати евробляхи. Влада вже пішли на деякі поступки, проте не всі з ними згодні і не у всіх вистачає грошей.

До речі, зараз на сайтах, де продають авто, можна знайти оголошення про продаж навіть за п'ятсот доларів. У перекладі на українські гривні - це практично чотирнадцять тисяч. Виникає питання: якісний автомобіль за таку ціну? Для чого їх продають - зрозуміло, а для чого купують?

покинуті євробляхи
покинуті євробляхи

запчастин

Так, ви можете придбати автомобіль за чотирнадцять тисяч гривень заради запчастин для вашого авто. Бувають ситуації, коли нові запчастини коштують дорожче ніж такий підтриманий автомобіль. А так, один раз купили і ще дуже довго не думаєте про те, де взяти запасні частини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Для бізнесу

Є варіант заснувати бізнес з все тими ж запчастинами. Купуєте десяток таких машин, орендуєте приміщення, знаходите спеціаліста і справа в капелюсі. Фахівець буде розбирати машини на запчастини, а ви їх продавати. Варіантів для продажу безліч - починаючи з базару і закінчуючи інтернет-магазинами або платформами для оголошень.

Для тюнінгу та автоспорту

Припустимо, ви їсте на рибалку або полювання. Підтриманий автомобіль, навіть на єврономерах, відмінний вихід із ситуації. Особливо, якщо ви власник Лексуса і вам шкода класти дичину в багажник.

Нагадаємо, власників евроблях попередили про злочинній схемі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, стало відомо як українці заробляють на нерозмитнених машинах.

Знай.uа писав, як українці в терміновому порядку здають евробляхи.