Вартість видобутої в Техасі нафти марки WTI з поставкою в травні 2020 року впала спочатку до 3,19 долара, а потім до 1,51 долара за барель, відновивши таким чином історичний мінімум. Раніше найнижчою ціною за барель нафти цієї марки було 9,75 долара.

Крім того, ціна сорту WTI з поставкою в червні опустилася до 9,9% (22,6 долара за барель). Нафта марки Brent знизилася до 26,32 долара за барель. Тим часом на тлі такого падіння в Росії знову зріс курс долара та євро.

І вже у наступні хвилини вартість ф'ючерсу нафти марки Brent впала на 99,98%, до 0 долара за барель.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що міністри країн ОПЕК+ 12 квітня досягли остаточної угоди щодо скорочення видобутку нафти на травень-червень. Міністр нафти Кувейту Халед аль-Фадель назвав договір «історичної угодою».

Учасники ОПЕК+ на початку березня не продовжили угоду, оскільки не змогли домовитися про обсяги обмеження видобутку. З-за цього стався обвал цін на нафту, а курс долара зріс до 80 рублів. Ситуація ускладнилася в результаті зменшення глобального попиту на сировину з-за пандемії коронавіруса.

Нагадаємо, раніше Знай писав що на Львівщину хлинула хвиля заробітчан, начихавших на обсервацію.

Також Знай повідомляв, що в Італії найбідніші райони отримали несподіваного союзника роздають продукти першої необхідності.