Журналіст, політолог і бізнесмен Андрій Пальчевський обурився ситуацією в країні і тим, як діє уряд в умовах карантину. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"З ліжка прямо в революцію. Ранок почався з дзвінка однієї ведучої, яка мені каже: ну все, якщо дві три тижні люди будуть так зубожіти, як сьогодні, буде бунт. Я, як учасник усіх революцій, можу сказати, що наш народ це особливе явище. Я ніколи не забуду революцію гідності, коли люди стояли майже 4 місяці, мерзли, але закінчилася вона тим, що обрали всіх тих, хто був друзями революції", - говорить Пальчевський.

Він стверджує, що помаранчева революція закінчилася тим, що вигнали Януковича, який через три роки приїхав і став спочатку прем'єром, а потім президентом України.

"найцікавіше, що люди виходять за будь-яку ідею, крім однієї – коли нема чого жерти і нічим годувати дітей, все мовчки. Ми терплячі, все буде добре. А коли нам кидають якусь ідейку за принципом помаранчевий краще блакитного, ми як ідіотики біжимо воювати. У мене питання – коли ми почнемо вимагати, щоб уряд червоне, зелене, синє відносилося до наших потреб, як повинні ставитися до них у всьому світі. Ну отримали пенсіонери одну тисячу зараз, а що робити тим, хто не працює зараз, мужики здорові, що вони отримують зараз, як кіт наплакав? І чому досі Зеленський та його уряд бере досі гроші з тих людей, які живуть у будинках-квартирах оплачують їх за тепло. Коли це припиниться? Якого роду має бути країна, щоб так багато терпіти?", - обурюється Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував користь від силовиків.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський показав ціну лікування українців на карантині.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський потроллил Кличка з-за смогу в Києві і згадав "тімбілдінг" Зеленського.