Народна депутат Ганна Скороход, яку раніше вигнали з фракції "Слуга народу", поскаржилася на чергові негаразди. Раніше у дівчини і її дитини вже діагностували COVID-19, але тепер вона не може отримати лікарняний.

"Як я вже розповідала, нас з Малюком у п'ятницю виписали з лікарні з умовою повної самоізоляції вдома до двох поспіль негативних тестів (мною було підписано угоду) оскільки тести, які робилися в лікарні все ще були позитивні. Відповідно, мені потрібен лікарняний, оскільки не можу відвідувати ВР. Стою на обліку в ДНК «НПЦ ПКМ» ДУС. Подзвонила до них, попросила відкрити лікарняний, але вони відмовили, оскільки я повинна приїхати на ОГЛЯД і по-іншому ніяк. На те, що я ковид позитивна - пофіг, потрібен огляд. Я от цікавлюся, а буде це порушенням карантину чи це нормально? І що вони будуть оглядати? Позитивний тест або як вірус по мені бігає😂 або у нас мало заражених медиків?" - пише Ганна Скороход у своєму телеграм-каналі.

Раніше Ганна вже писала, що її з дитиною готові виписати з лікарні.

"10 днів у лікарні з Малюком, робили тест - черговий позитивний. Симптомів немає, самопочуття у нас нормальне, але більшість сходяться в думці, що вірус ще блукає в організмі і багато хто навіть після одужання є розносчиками. Чекаємо на результати аналізів загального стану, може все-таки Великдень вдасться провести. Всім міцного здоров'я і добра! Бережіть себе і своїх близьких", - писала народний депутат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв Знай Зеленському і Шмигалю зробили тест на коронавірус – розроблений план дій на випадок зараження.

Також Знай писав, що відомий юрист Семен Ханін після скандалу з Брагаром згадав всі гріхи слуг народу - дивіться видеоразбор.