Сьогодні 24 квітня з'явилася інформація, що колишній міністр внутрішніх справ часів президента Віктора Ющенка і голова Антимонопольного комітету України Василь Цушко може претендувати на посаду міністра фінансів України.

Про це стало відомо з декларації, яку Василь Цушко подав в НАПК.

Василь Цушко зазначив, що володіє земельними ділянками в Одеській та Київській областях, а також володіє квартирою в Києві 115 метрів квадратних.

Крім того, раніше Василь Цушко очолював Соціалістичну партію, а зараз вказав, що до цих пір є її членом.

Правда, багатьом не сподобалася така кандидатура міністра фінансів, так як Василь Цушко раніше працював як у Віктора Ющенка, так і у Віктора Януковича в уряді Миколи Азарова.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Блогер та журналіст Денис Казанський у своєму Twitter досить різко відреагував на кандидатуру Василя Цушка.

"Дякую за нові обличчя, пацани. Старий, що «рятував Україну» ще в ті часи, коли я був студентом - це саме те, що зараз потрібно", - зазначив Денис Казанський.

Користувачі в коментарях погодилися зі словами Казанського і критично відреагували на можливе призначення.

"Залишилося одне питання куди призначать Мороза і Литвина?" - зазначив один з читачів.

"А давайте вже Кінаха прем'єром. Чи Павла Лазаренка", - відзначають користувачі.