Мер Києва Віталій Кличко заявив, що вартість лікування одного хворого Covid-19 залежить від тяжкості хвороби, а також може досягти 15 тисяч гривень.

Про таке він розповів під час чергового брифінгу щодо ситуації з коронавірусом в столиці.

"Сказати точно, скільки грошей витрачають на добу на одного пацієнта - неможливо. Тому що все залежить від ступеня тяжкості хвороби. Але, як кажуть медики, в середньому надання допомоги обходиться від 5 000 до 15 000 за один день лікування", - сказав він.

Кличко, фото: Instagram
Кличко, фото: Instagram

Кличко також додав, що в лікарнях Києва є 90% необхідних препаратів. А відтак, ті, хто лікується на стаціонарі, отримують їх безкоштовно, щоправда, люди, які перебувають на амбулаторному лікуванні (лікуються вдома), купують медикаменти за власні кошти.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кличко пояснив, що буде з київськими школами після карантину - ЗНО ніхто не скасовував

Як повідомляє портал "Знай.u" Київ перекрили люди зі зброєю та градусниками - де облаштовані "рятувальні" блокпости

Також "Знай.uа" писав, що Кличко поскаржився на українців, які намагаються прорватися до Києва "в обхід" градусників - "недовго залишилося"