Помічник Путіна і ненависник України, глава МЗС РФ Сергій Лавров заявив, щор Україна мало уваги приділяє Контактній групі, де має можливість безпосередньо вирішувати питання з Донецьком і Луганськом. Про це заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляє Інтерфакс-Україна в суботу, 25 квітня.

"Ми ніколи не будемо домовлятися про новий саміті, поки не будуть чесно, повноцінно і сумлінно виконані всі ті рішення, які приймалися в Парижі", – сказав Лавров у програмі Велика гра на російському Першому каналі.

Він зазначив, що "для їх виконання (у Києва – ред.) немає іншого шляху, крім як вести себе правильно в Контактній групі і досягати домовленостей з Донецьком і Луганськом".

Сергій Лавров
Сергій Лавров

За словами очільника МЗС країни-агресора, з паризьких домовленостей лідерів "виконана одна, і то в досить скромних масштабах: відбувся обмін утримуваними особами".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Все інше, що обговорювалося в Парижі, на превеликий жаль, не виконано, і не з вини або в силу відсутності доброї волі з боку Донецька і Луганська", – заявив глава МЗС РФ.

Лавров підтвердив, що на наступний тиждень запланована відеоконференція глав МЗС нормандської четвірки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Київ почув благання про "карантинну" Лавру - як столиця зустріла Великдень. Перед службою монастир оточили правоохоронці для контролю карантинних обмежень

Як повідомляв портал "Знай.ua", у доньки Пєскова знайшовся "таємний чоловік", до чого тут Медведєв.

Також "Знай.ua" писав, українці через пандемію почали боятися священників - "Тільки закрили розсадник зарази в Лаврі". Освячення продуктів у супермаркетах викликало нарікання українця