Колишній народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка викликав Сергія Лещенка на публічні дебати у своєму телеграм-каналі.

Як пише Ігор Мосійчук, Сергій Лещенко образив його, тому він бажає особисто і публічно поквитатися з нинішнім чиновником відомим своїми колосальними прибутками.

"Вчора під вечір народний депутат VIII скликання а нині член наглядової ради державного акціонерного товариства «Українська залізниця» Сергій Лєщенко в своєму телеграм каналі наніс мені публічну образу. У зв’язку з цим я так само публічно викликаю Сергія Лєщенка на теледебати в ефірі будь якого українського телеканала де обов’язково доведу суспільству яку шкоду Україні вцілому та кожному українцю зокрема, завдавала та завдає ця особа", - пише Ігор Мосійчук.

Також колишній нардеп зазначив, що, за його даними, Сергій Лещенко незважаючи на фантастичну для України зарплату, навіть не з'являється на своєму робочому місці.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

"Між іншим за моєю інформацією з п’яти джерел в наглядовій раді та правлінні АТ «Укрзалізниці» він на робочому місці не з’являється майже ніколи і вся керівна ланка держкорпорації знає, що він на своїй нинішній посаді просто рахується і відсиджується за рахунок українських платників податків до кращих часів. Я свідомий тому, що Сергій Лєщенко під будь яким приводом буде уникати дебатів зі мною адже знає, що я його просто розмажу", - пише Мосійчук.

Також колишній нардеп зазначає, що тепер не залишить у спокої свого колишнього колегу.

"Водночас, якщо Лєщенко протягом цього робочого тиждня будь яким чином відмовиться від дебатів зі мною вважатиму його боягузом, негідником та трутнем який визискує нашу державу і кожного з нас! Переконаний, що таким його вважатимуть всі мислячі українці", - резюмував Мосійчук.