Бізнесмен, телеведучий і кандидат на посаду мера Києва Андрій Пальчевський звернувся до мера Києва Віталія Кличка після скандалу зі звільненням заступника. Відео він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Поки народ зачаївся в очікуванні всяких "свиней" від уряду. Уряд, схоже, чекає, що ж відповість народ, все почалося вже з маленьких протестів в Херсоні, на Вінниччині та природно це буде наростати в міру того, як вони не платять людям того, що вони обіцяли, в Києві теж відбуваються свої речі. У Кличка, який збирається стати президентом, він вже зібрав для цього штаб, тому що відчуває, що влада нетривка нагорі, відбувається щось хороше", - говорить Пальчевський.

Бізнесмен згадав, як минулого тижня спіймали заступника Кличка з-за хабарі в 125 тисяч доларів Поворозника Кличко і його звільнив.

"Сьогодні (27 квітня, - прим. ред.) він звільнив ще одного, який напав на поліцейського. Ситуація абсолютно характерна для київського хамства. За кермом дамочка, в народі – теличка, вона правда виявилася депутатом, распетушил хвіст заступник і вдарив цього поліцейського. Тепер йому загрожує 5 років. Ми знаємо, що, природно, ніхто нікого не посадить, дадуть грошей, все замнуть, але зама довелося звільнити. Хочеться сказати: Віталік, поки ти тут скачеш, зображуючи боротьбу з коронавірусом, як у театрі тіней, всіх твоїх схематозников і хамів розженуть, вийдеш один на вибори залишишся з голою… рукавичкою", - говорить Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський у річницю правління Зеленського попередив президента.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський порівняв лікування від пандемії з тестами на вагітність.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський прокоментував віце-прем'єрство Саакашвілі.