Бізнесмен, ведучий та політичний експерт Андрій Пальчевський розповів про те, чи можуть комарі переносити вірус і що не так з заявами Міністерства. Відповідне відео він опублікував у Facebook.

"Три теми сьогодні: комарі, вірус і Моз. Вчора на передачі мене запитали, чи переносять комарі вірус. Комарі – все-таки це не літає шприц і вірус вони не розносять, бо, щоб її розносити, їм потрібно захворіти, так вважає ВООЗ. Тому відповідь – ні, у комарів існує своя імунна система, вірус потрапляє туди, повинен пройти крізь шлуночок, потрапити в їх залози і тільки звідти разом з комарині укусом зі слиною щось куди може потрапити", - стверджує він.

При цьому Пальчевський стверджує, що у нього вже гуде в голові від Мінздава.

"Один виступає говорить вранці, що піку у нас швидше за все не буде, а другий заступник Ляшко каже, що треба очікувати піку після Великодня і зараз почнеться частина друга. Один каже будемо відкривати метро, інший каже будемо закривати метро. І той, і інший начебто праві на 50%, але нам брешут на всі 100%, тому що ні той, ні інший сказати нічого не може, тому що тести не робляться, а інформації означає для цього немає. Тому з комарами пощастило, а з Міністерством – подумаємо", - пише Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський порівняв лікування від пандемії з тестами на вагітність.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський звернувся до Кличка після скандалу.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський прокоментував віце-прем'єрство Саакашвілі.