24 квітня "слуги" провалили голосування за призначення Міхеїла Саакашвілі віце-прем'єр-міністром з реформ. Менше 100 депутатів з 248 проголосували в підтримку Саакашвілі в партійному чаті. З цього моменту Офіс президента почав операцію по набору більшості у фракції для вирішення питання.

Однак за даними на 14:00, ОП вдалося заручитися підтримкою до 170 депутатів. За тиждень добитися істотного прогресу в зборі голосів не вдається.

З цього приводу висловився нардеп Ігор Мосійчук у своєму телеграм-каналі.

"Кіна не буде... Кабмін не буде вносити кандидатуру Михайла Саакашвілі на посаду віце-прем’єр-міністра! Голосів немає! Ну шо? І снова здрастє зелені бариги🤣", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За офіційною інформацією, президент Зеленський спілкується з Саакашвілі і обіцяє вирішити питання, але, як видно, намагається представити справу так, ніби самі депутати прийняли таке рішення. Парадокс, але Зеленський не хоче, щоб його ім'я публічно пов'язувалося з призначенням Саакашвілі, щоб медійно це виглядало виявом його волі!

Справа в тому, що проти призначення Саакашвілі виступають багато гравців у команді Зеленського. Вражає одне - на якомусь примітивному рівні управління державою. Все керівництво країни кілька днів витрачає виключно на одне кадрове питання, маючи в руках взагалі всю повноту влади.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо..."

Як повідомляв Знай.uа Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.

Знай.uа писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.