З'явилася інформація, що лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко не знайшла стверджувальну відповідь щодо голосування представників її фракції за призначення колишнього президента Грузії і губернатора Одеської області Міхеїла Саакашвілі на посаду віце-прем'єр-міністра України з питань реформ. Однак Юлія Володимирівна вже зустрічалася з кандидатом.

Про це стало відомо завдяки заяві Юлії Тимошенко в ефірі одного з українських телеканалів.

Юлія Тимошенко, фото: Instagram
Юлія Тимошенко, фото: Instagram

"Ми сьогодні розмовляли з Михеїлом. Ми зустрічалися, говорили про це. Ми говорили про складності всіх процесів, які відбуваються в парламенті. І я сказала про те, що як тільки його кандидатуру внесуть до парламенту, ми з ним сідаємо і обговорюємо всі наші дії", — сказала вона.

Також голова "Батьківщини" заявила, що людина, яка обійме цю посаду, повинна володіти президентською підтримкою, а також Верховної Ради України.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський знайшов управу на депутатів і підписав "антиспамний" закон — як він діятиме.

Як повідомляв Знай.uа Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.

Знай.uа писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.