Перша леді України Олена Зеленська продемонструвала українцям свій новий стиль, а точніше свою зачіску, яку вона змінила під час карантину, уведеного через коронавірус.

Відповідний ролик з цим вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Так, відео стосувалося "Всеукраїнської школи онлайн", де вона озвучила новина для учнів молодших класів та їх батьків. Зокрема про те, що незабаром для школярів з 1 по 4 клас почнеться трансляція відеоуроків з чотирьох предметів: українська мова, математика, наука, мистецтво. А також, що "онлайн школа" стає безбар'єрною - сюжети буде супроводжувати сурдоперекладом.

Володимир та Олена Зеленські, фото: instagram.com/olenazelenska_official
Володимир та Олена Зеленські, фото: instagram.com/olenazelenska_official

Щоправда, частину українців найбільше шокував новий образ дружини Зеленського - вона постала в білій футболці, з ніжним макіяжем та новою зачіскою, яка й прикувала погляди глядачів. Відтак, дехто з користувачів соцмережі зауважив, що допоки усі сидить на карантині та не маю змоги підстригтися, остання вдало змінює зачіску просто під час пандемії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот коментаря

Geplaatst door Олена Зеленська op Maandag 27 april 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Всеукраїнська школа онлайн і "реальна" освіта — активістка пояснила разючу різницю.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська нагодувала українців новою порцією порад, батьки втомилися терпіти - "Гроші скінчилися..."

Також "Знай.ua" писав, Всеукраїнська школа онлайн — головні проблеми батьків, дітей та вчителів вийшли назовні.