Перша леді України Олена Зеленська, яка нещодавно анонсувала запуск "Всеукраїнської школи онлайн", знову звернулася до українців стосовно того, чим повинні займатися діти і дорослі на карантині.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Зеленської в мережі Facebook.

Публікація Олени Зеленської, Facebook
Публікація Олени Зеленської, Facebook

Публікація Олени Зеленської, Facebook
Публікація Олени Зеленської, Facebook

"В зв'язку з карантином сім'ї опинилися в умовах соціального дистанціювання, самоізоляції, закриття шкіл і садків. Багато хто з нас відчувають стрес - і не тільки через хвилювання за здоров'я, але і через раптову необхідність на багато днів залишитися вдома в компанії невгамовного малюка. Я розумію, як важко дитині всидіти вдома хоча б день, а батькам - знайти, чим зайняти та ще й встигати виконувати в цей час свою роботу. У такому режимі ми вже майже місяць... ЮНІСЕФ та Міністерству освіти і науки України підготували для вас поради, які допоможуть спланувати ваші будні з малюками. Під хештегом #ВчимосяВдома ви знайдете ряд ідей щодо того, як організувати свій час, спілкуватися з дітьми і допомагати їм успішно рости і розвиватися навіть у таких складних обставинах.", - пише перша леді.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Однак дане звернення спричинило за собою досить велику кількість незадоволених коментарів з боку українців. Люди намагаються зрозуміти, що не так з карантином: "Лєнок ви б краще розповіли за що людям жити, платити комунальні послуги. Де ж все таки взяти ті маски. Де тести? Кому їх роблять? Це тільки ТУРБОТА у вас. Коли ваше "кумівство" в державних органах скінчиться"; "Сидіти і вчитися вдома то не так страшно, чим годувати нескінченно дітей, які сидять вдома цілодобово. Гроші вже закінчилися, а кінця краю немає тому карантину"; "Математику вашу сьогодні бачили: 30,2-2,2 = 18"; "Які тривоги можуть бути у дітей ?! Це діджитал — покоління, у них спілкування між собою 24/7. Тривоги зараз у батьків, яких безвідповідальне керівництво країни помістило у безвихідні умови існування. І поради "зірок" з іншого прошарку життя — це знущання".

Коментарі до публікації Олени Зеленської, Facebook
Коментарі до публікації Олени Зеленської, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українська школа онлайн — вчителі математики терміново відправляють на переатестацію, відео фейлу.

Як повідомляв Знай.uа відчула кризу? Олена Зеленська здалася в недорогому сукні і з набряками.

Знай.uа писав, Всеукраїнська школа онлайн: розклад і де дивитися.