Найвідоміший "радикал" країни Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом, а також зізнався, що 3 роки тому подарував захисникам кордону свою собаку, яка наразі допомагає ловити контрабандистів.

Про таке він написав на власній Instagram-сторінці.

"Вони першими дали відсіч російському агресору. За час війни на Донбасі 70 прикордонників загинули, п’ятеро зникли безвісти, сотні поранених. Ціною свого життя вони захищають Україну і народ. Щиро вітаю українських прикордонників з професійним святом. Дякую, що тримаєте наш кордон на замку. Ви - наша гордість. Низький уклін!", - написав він.

Скріншот допису

Водночас Ляшко нагадав, що три роки тому подарував своє цуценя українським прикордонникам.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"У прикордонних військах разом з людьми вірно служать і собаки. 3 роки тому я подарував кінологічному центру Держприкордонслужби цуценя ротвейлера на кличку Дайвер, якого народила моя собака. Пишаюся, що мій пес допомагає нашим прикордонникам нести службу і ловити контрабандистів", - підкреслив політки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ляшко не сумує за Радою і готується до поповнення в родині - "Кохайтеся, чорноброві!

Як повідомляв Знай.uа "Пенсіонер" Ляшко показав натовп своїх "хлопців", Брагар б не втримався.

Знай.uа писав, радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на...".