Найвідоміший "радикал" та, як кажуть в народі, політик-пенсіонер Олег Ляшко заінтригував усіх українців неочікуваним знімком, на якому він сфотографувався з одягом для новонародженого хлопчика.

Відповідне фото, яке вже викликало бурхливе обговорення, він оприлюднив на власній Facebook-сторінці.

Відтак, фото, на якому політик тримає в руках синій комбінезон для новонародженого, Ляшко підписав досить інтригуючи: "Кохайтеся, чорноброві!"

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Відразу після цього користувачі соцмережі почали вітати політика з народженням дитини, адже підозрюють, що він з дружиною Росітою, з якою не так давно узаконив стосунки після 20 років спільного проживання, зважилися на дитину. Наразі ж сам політик ніяк не відреагував на слова щодо поповнення сім'ї.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що раніше Ляшко заявляв, готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю через поширення смертельного коронавірусу. Лідер Радикальної партії зазначив, що зможе на період карантину поселити у себе декількох людей.

Як повідомляв Знай.uа "Пенсіонер" Ляшко показав натовп своїх "хлопців", Брагар б не втримався.

Знай.uа писав, радикал-пенсіонер Ляшко показав свого "хлопчика" - "Схожий на...".