Днями відомий український "радикал" Олег Ляшко опублікував на своїй сторінці у Іnstagram фото і у новорічному ковпаку гнома на голові і з домашнім улюбленцем на руках на тлі прикрашеної ялинки.

Головний "радикал" країни у ковпаку схожий на казкового гнома і щиро посміхається своїм шанувальникам напередодні Нового року.

"Свято наближається!", - коротко і ясно підписав кадр політик.

У коментарях Ляшка щиро вітають із наступаючим Новим роком його прихильники і висловлюють різноманітні побажання.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Зокрема, один із користувачів побажав Ляшку у майбутньому стати президентом України. На що "радикал" відповів: "Так і буде".

"Олег Валерійович Ляшко бажаю вам у майбутньому стати президентом України!", - написав у коментарях чоловік.

Також українці активно коментують і "лайкають" фото з українським політиком.

"Собака-самый лучший друг, подарок ! Это семья!!!😍", "Ви також собаколюб як i я!Щасливих свят😊", "З наступаючим вас, Олег Валерійович❤️", "Вы похожи!", "Супер фото!😍😍 Ви неперевершені🔥", "Такі гарні, красунчики😍", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Ляшко необережно пожартував про сутичку з Герусом: "Зникли труси".

Як повідомляв Знай.uа справою проти Ляшка влада намагається зачистити тих, хто здатний протистояти капітуляції, – Парубій.

Знай.uа писав, прокуратура не реєструє заяву Ляшка для порушення справи проти Геруса за держзраду.