Партійці міської організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ Маріуполя організували безкоштовну роздачу медичних масок жителям міста. Вже роздано понад 25000 масок.

За словами члена політради партійної організації Максима Ткача, медичні маски були доставлені в Маріуполь за підтримки народного депутата, голови Донецької регіональної організації Наталії Королевської. Також завдяки підтримці благодійного фонду Оксани Марченко і Віктора Медведчука маріупольцям і мешканцям сусідніх населених пунктів роздано 15 000 масок і передано більше 1000 продуктових наборів.

«Безкоштовну маску зможе отримати будь-який бажаючий в спеціально встановленій наметі. Ми робимо все, щоб забезпечити захист маріупольцям на період епідемії», – зазначив Максим Ткач.

Крім того, активісти партії організували доставку захисних коштів у будинку престарілих, інтернати для дітей - сиріт, у пансіонат для дітей з проблемами органів дихання, для бездомних і багато інші соціальні установи та громадські організації Маріуполя.

Також команда опозиціонерів надає адресну допомога продуктовими наборами в Маріуполі, Павлополе, Широкіно, Орловському та інших населених пунктах «сірої зони».

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Допомога в Маріуполі, фото: прес-служба ОПЗЖ
Допомога в Маріуполі, фото: прес-служба ОПЗЖ

«У Маріуполі силами партійців організована системна допомога продуктовими наборами одиноким пенсіонерам, ветеранам війни та людям з інвалідністю. Волонтери партії не тільки доставляють проднабори, але і спілкуються з людьми, обговорюють питання, що хвилюють маріупольців, фіксують озвучені проблеми і намагаються їх вирішити, надають допомогу в побуті при відвідинах ветеранів та людей з інвалідністю», - розповів член команди ОП-ЗЖ, помічник народного депутата Наталії Королевської, Костянтин Іващенко.

«Ми і далі будемо оперативно реагувати на такі прохання, допомагати у вирішенні побутових питань, щоб наші ветерани, самотні літні люди ні в чому не потребували», – підкреслив Костянтин Іващенко.