В ефірі телешоу журналіста Макса Назарова на телеканалі НАШ Анатолій Бондаренко заявив, що президент Зеленський є диктатором.

За словами голови Черкас, в Україні сьогодні — парламентсько-президентська модель управління. При цьому Зеленський реалізує диктатуру.

"Сьогодні немає ніякої Верховної Ради у нас, немає прем'єр-міністра, це все Зеленський і це диктатура", заявив Бондаренко.

Чергові випади черкаського мера проти президента можна розцінювати винятково як боротьбу за права своєї громади, а проти власного свавілля і безлічі корупційних справ, за які йому незабаром доведеться відповідати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, що мер міста Черкаси Анатолій Бондаренко, який заявляв про погрози з боку ОПУ, приїхав на допит у понеділок, 4 травня. Відповідне відео транслював Pavlovsky News в facebook.

Бондаренко заявив про подвійні стандарти в країні, коли його викликали на допит, а потім прислали якусь смс.

Також Знай повідомляв, що в Черкасах, які опинилися в центрі уваги ЗМІ через спроби місцевих властей передчасно закінчити карантин, активісти помітили бійців Національної гвардії і військовий автомобіль КрАЗ. Ймовірно, сили були стягнуті в місто напередодні запланованих протестних акцій. Однак в обласній державній адміністрації факт додаткових заходів було спростовано.

Про військову техніку та солдатів на вулицях розповів активіст Станіслав Коломієць, який відповідне відео виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні вдень я опублікував заклик до людей прийти завтра під Головне управління Нацполиции в Черкаській області, де повинен був відбутися допит міського голови Анатолій Бондаренко, і висловити йому свою підтримку. Сотні людей були готові приїхати, щоб засвідчити свою солідарність. Мені дзвонили, писали з усіх куточків України. Проте менш ніж через годину після моєї публікації допит скасували, «перенісши на невизначений термін» - мабуть злякалися масової акції. Хоча абсолютно нічого незаконного або, боронь Боже, агресивного, ніхто не планував. Минуло ще кілька годин, і ввечері на черкаських вулицях з'явилася техніка Нацгвардії, повністю набита бійцями", - розповідає Коломієць.