Через пандемію коронавірусу зупинилася не тільки економіка, але і міжнародна політична життя. Практично не проводяться зустрічі між главами держав, керівниками урядів і т. д. Однак плани на подальші турне вже є. Заступник голови Офісу президента Ігор Жовква розповів про плани Володимира Зеленського після закінчення карантину.
Жовква заявив, що президент Зеленський після зняття всіх обмежень на пересування вирушить у велике азіатське турне. Детальний план вже почали розробляти. Жовква зазначив, що цей напрямок дуже важливо, і Україні потрібно зміцнити відносини з рядом держав. Особливий пріоритет відведено Японії, Китаю і Індії.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube


Також Жовква заявив, що до ряду галузей в Україні виявляють інтерес іноземні інвестори. Особливо, їм цікаво розвиток української інфраструктури, аграрний сектор, а також “зелена” енергетика. Азіатські інвестори вже давно розглядають вихід на ринок України, вважають його вельми перспективним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спікер ВР Дмитро Разумков терміново скликає парламент на вимогу опозиції

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua НАБУ порушило кримінальну справу стосовно Венедиктової

Також Знай.иа писав, у Міністерстві енергетики хочуть майнить криптовалюту