Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища України випустило окреме доручення щодо модернізації обладнання електростанцій енергогенеруючих компаній і теплоелектроцентралей. Відповідний документ за підписом в. о. Міністра енергетики та захисту навколишнього середовища Ольги Буславец опублікували Цензор. Нет.

Окреме доручення від Буславец терміном на 08 травня 2020 року було направлено Директорату розвитку ядерної енергетики та атомної промисловість ДП "НАЕК" Енергоатом.

Так, Міністерство доручило їм актуалізувати плани закупівлі ядерного палива з урахуванням зменшення обсягів виробництва електричної енергії енергоблоками АЕС та привести у відповідність до вимог діючих документів резервні дизель-генератори на енергоблоці №6 Заророжской АЕС.

найцікавішим стало доручення щодо того, що необхідно опрацювати разом з ВП "Енергоатом-Трейдинг" ДП НАЕК "Енергоатом" нормативні і технічні питання про можливу реалізацію проектів по майнингу криптовалют з метою забезпечення додаткових ринків збуту електроенергії, виробленої атомними энергостанциями.

Скріншот Цензор.Нет
Скріншот Цензор.Нет

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Мінсоцполітики заявили про зміни на період карантину.

Як повідомляв Знай. ua, Романенко розповів, як в Україні "косять бабло" з населення під час карантину.

Також Знай. ua писав, що Микола Томенко застеріг українців - депутати за наші гроші розкажуть, які вони молодці.