Українська інфраструктура вже схожа на міф. Більшість об'єктів будувались ще при СРСР. Мова йде про лікарні, школи, дороги і т. д. За роки незалежності, нові об'єкти практично не будувалися. Найчастіше, воліли ремонт старих будівель і дорожнього полотна, який у більшості випадків був неякісним. Тому країна критично потребує оновлення інфраструктури.


Президент України Володимир Зеленський у своєму мікроблозі в Twitter також зазначив, що країні потрібні великі інвестиції в об'єкти інфраструктури, особливо в лікарні. І шукати їх він хоче в Катарі. Зеленський заявив, що запросив в Україну еміра Катару Таміма Бін Хамада, і має намір запропонувати йому вкласти гроші в об'єкти.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Проте думка самого Бін Хамада щодо візиту в Україну поки невідомо. Навіть якщо він погодиться прибути в нашу країну, коли це станеться – незрозуміло, адже кордони країн закриті через пандемії COVID-19. Однак Зеленський заявив, що уряд зараз готує нові інвестиційні проекти.
Страшно уявити шок еміра Катару, коли він проїде по дорозі в Кропивницький або побачить районної лікарні у Закарпатській області. Річного бюджету Катару не вистачить, щоб оновити навіть 50% інфраструктури в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, киянам дозволили пити каву на вулиці, на черзі – шаурма.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Києві відкрили ринки, але спробувати товар "на зуб" тепер не вийде.

Також портал "Знай.uа" писав, що карантин можуть продовжити до серпня, в Кабміні стривожили прогнозом.