Те що робиться сьогодні в медицині — це заслуга Супрун та її команди. І сьогодні новому міністру і вже його команді доводиться це все розгрібати.

Ціллю медичної реформи Уляни Супрун було банкрутство системи охорони здоров'я. З такою заявою виступив директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров в ефірі програми ″Право на владу″.

″В умовах коронавірусу ввести з 1 квітня цю реформу — це було самогубством. Я дуже вдячний міністру Максимк Степанову і хочу подякувати від всієї медичної громадськості за те, що Ви знайшли сміливість називати речі своїми іменами. Ви перший міністр, який відкрито каже, що це катастрофа, і що потрібно зупинитися, і все це переглянути.
Другий закон, який було прийнято — закон про так звані гарантії оплати. Що гроші йдуть за пацієнтом. Які гроші йдуть за пацієнтом? 10% йдуть йдуть за пацієнтом? А 90% з затрашнього дня пацієнту потрібно буде платити - і ви називаєте це реформою?"

Борис Тодуров зазначив, що за його підрахунками, в результаті реформи закриються майже 1000 лікарень, оскільки вони просто збанкротують.

″Я вам скажу, ціллю реформи було саме це — обанкротити деожавну медицину в угоду міжнародним організаціям, які сьогодні хочуть зайти на ринок України. В цьому була ціль Уляни Супрун і її всієї команди, яка сьогодні так цинічно словоблудить стосовно реформи″, - заявив Тодуров.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, медреформу хочуть змінити

Як повідомляв портал Знай.ua, молодий хлопець помер через лікарську недбалість

Також Знай.ua писав, в мережі показали, як в аптеці наживаються на здоров'ї українців.