Спікер українського парламенту Дмитро Разумков на честь Дня перемоги над нацизмом, 9 травня, звернувся до українців з привітанням і нагадав, як у його родині ставляться до цього свята.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Дмитра Разумкова у мережі Facebook.

Публікація Дмитра Разумкова, Facebook
Публікація Дмитра Разумкова, Facebook

" 9 травня в нашій родині - особливий день, адже через трагедію Другої світової війни пройшли мої бабуся та дідусь. Їхні спогади про воєнні часи завжди були нагадуванням, що людське життя - безцінне, а війна несе лише біль та руйнування. Напевно, не існує жодної української родини, в якій старше покоління не брало б участі у цій боротьбі. Сьогодні не тільки свято Перемоги, а й день пам’яті про всіх тих, хто героїчно та самовіддано виборював нам право жити під мирним небом. Перемога дісталася дуже великою ціною – мільйонами загиблих та поранених. Ми маємо шанувати і пам’ятати всіх, завдяки кому сьогодні у своїй країні можемо жити, думати і говорити вільно. Ми повинні засвоїти усі криваві уроки історії та зробити так, щоб майбутні покоління жили в мирі та злагоді! У цей день я хочу подякувати кожному, хто зі зброєю в руках захищав свободу. Світла пам’ять загиблим! Найвища вдячність живим! З Днем Перемоги! ", - пише Дмитро Разумков.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський і Єрмак екстрено повернулися з Луганщини в Київ і з 5 ранку зайнялися квітами.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський приїхав на кордон з Росією і звернувся до українців.

Знай.uа писав, прес-секретар Єрмака провела зустріч в ОП з порушеннями правил карантину.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще