Російська Федерація незаконно утримує близько 70 українських громадян, звинувачуючи їх у надуманих “злочинах”. Більшість з них містяться в нелюдських умовах, і не мають можливості отримати елементарну медичну допомогу. Так у одного з політичних ув'язнених, що утримуються в Росії – Сергія Бугайчука, підозрюють коронавирусную інфекцію.
У Бугайчука спостерігаються всі основні симптоми коронавіруса. У нього підвищена температура, сильний сухий кашель. Сергій страждає від сильних головних болів, а також болю в суглобах. Однак ніякої медичної допомоги українському політв'язню не надають.

Уповноважена з прав людини в Україні Людмила Денисова заявляла, що українська влада зверталися до Росії з вимогою провести тестування Бугайчука на коронавирусную інфекцію. Однак вимоги були проігноровані. За заявою Денисової, Сергій не отримує навіть самої елементарної медичної допомоги. Це все що потрібно знати про ставлення російської влади у українським політв'язням.

Нагадаємо, коронавірус повертається — у Китаї почалася друга хвиля cоvid-19.

Як повідомляв Знай. ua, МОЗ анонсував масову вакцинацію.

Також Знай. ua писав, що в Україні за добу 375 нових хворих коронавірусом, 17 померли.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще