Про це на YouTube-каналі «Банкір, що біжить» заявив народний депутат від «Батьківщини» Андрій Ніколаєнко, відповідаючи на запитання ведучого програми – Андрія Оністрата про майбутнє партії «Голос» в українському політикумі.

«Голос» як політична сила помер, не народившись. Це як дитина, яка народилася виключно завдяки зусиллям хірургів. І його ще намагаються врятувати, але ніхто не знає, як довго він проживе. Вакарчук не може скласти собі ціну. Він відмінний лідер музичного колективу, але явно не дотягує до лідера політсили. Те, що він пішов з посади голови партії і не став головою фракції, говорить про все – ну яким президентом він хотів бути? Вважаю, що у Вакарчука просто не вистачило «яєць», щоб зробити низку публічних визнань і вчинків, які, напевно, відрізали від нього частина його прихильників і зняли з нього німб «полусвятого» хлопця, але додали б скандальності і політичної популярності - як рокерові, наприклад. Перед походом в політику йому треба було готуватися до того, що скелети в шафі приховати не вдасться», - зазначив Ніколаєнко.

Більш детально про це, а також про те, чому уряд – це тимчасовий набір випадкових людей, чим небезпечний Ігор Уманський для митниці, чому фракція «СН» працює гірше без «бультер'єра» Богдана і коли Зеленський стане схожим на Ющенка – дивіться на YouTube-каналі «Біжить банкір».