Український телеведучий Костянтин Стогній розповів історію однієї своєї зустрічі з тоді ще коміком, майбутнім президентом України Володимиром Зеленським. Імовірно, Стогній за допомогою цієї історії вирішив нагадати про своє особисте знайомство з главою держави й натякнути на те, що керівництво країни рішуче потребує порад.

Відповідний запис відомий телеведучий виклав на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Я тоді пожартував: купивши пляшку горілки, ми були дуже здивовані, коли продавець нагадала, що, згідно з законом, протягом двох тижнів за наявності чека ми можемо повернути покупку.

Мдааа!)) Пожартував так пожартував ... 6 років, як одна мить, а як ми змінилися! Піду гляну - може та пляшечка завалялася десь у барі. Тоді подзвоню, по старій пам'яті, Володимиру Олександровичу. Посидимо-поговоримо по душах. Дам пару слушних порад, а то дивлюся - у них там з цим зовсім напряг", - написав Стогній.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На фото, прикріпленому до публікації, окрім власне Стогнія та Зеленського потрапив і присутній на тій зустрічі комік Євген Кошовий.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Костянтин Стогній звернувся до всіх українців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Стогній "наїхав" на реформу поліції.

Також Знай.ua писав, що Кошовий з Кварталу 95 ненароком видав секрет Зеленського - "Купа дармоїдів!"