Відомий український ведучий "Надзвичайних новин" на телеканалі ICTV Костянтин Стогній закликав українців залишатися вдома та не займати чужі місця в лікарнях, яких і так бракує людям, що інфікувалися коронавірусом.

Про таке він заявив на власній сторінці в Instagram.

"Цей світ постійно кидав мені виклики і я їх з готовністю брав. Ось і в березні я повинен був бути в Південній Америці. Але нова епідемія внесла корективи. Я залишився вдома. Залишився на прохання моїх друзів-медиків. Лікарів, з гучними світовими іменами і їх колегами, які ще заявлять про себе!

Не треба плутати мужність і героїзм з безпечністю і дурістю. Кілька тижнів терпіння - це не та ціна, за яку можна виторгувати життя і здоров'я. Не можна займати чуже місце в лікарні. Залиште шанс вижити тим, у кого немає іншого виходу", - написав він.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністр МОЗ Максим Степанов анонсував нові жорсткі карантинні правила

Як повідомляв портал Знай.ua, Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні.

Також Знай.ua писав, за якими правилами Україна житиме на карантині