Одіозний керівник Радикальної партії України Олег Ляшко часто тішить своїх фоловерів цікавими моментами із життя у Іnstagram. На цей раз Олег Ляшко показав вагітну Росіту. За словами політика, вони незабаром стануть щасливими батьками. Судячи по розмірах вагітного животика Росіти, до пологів залишились лічені тижні.

На фото вагітна Росіта у кумедній футболці з мордою мавпи сидить на лавці і обіймає собаку - домашнього улюбленця Ляшка.

"Ми чекаємо на щастя. Вас запрошую на ефір о 18.00 на Україна 24. Скажу те, що вселить у вас надію, а не страх", - підписав своє фото Олег Ляшко.

Варто відзначити, що це не перше фото вагітної Росіти. Шість днів тому Ляшко показав її із бандажем на поясниці, що легше було носити додаткову вагу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Краще б ти не приїжджав", — Ляшко привітав людей зі святом і зловив "відро помиїв". Любов "радикала" до жителів Івано-Франківська виявилася не взаємною.

Раніше Знай.ua писав про те, що найвідоміший "радикал" країни Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом, а також зізнався, що 3 роки тому подарував захисникам кордону свою собаку, яка зараз допомагає ловити контрабандистів.

Також Знай.ua повідомляв, що колишній народний депутат Борислав Береза зняв відео у скандального ресторану "Велюр", власником якого є "слуга народу" Микола Тищенко.