Однією з перших новин ранкового Пленарного засідання Верховної Ради, що розпочалося о 10.00 19 травня, стала заява з трибуни про подальше звільнення Міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Верховна Рада, фото Знай.ua
Верховна Рада, фото Знай.ua

Збір підписів Постанови про звільнення Максима Степанова стартує сьогодні

Про плани щодо звільнення Максима Степанова повідомили члени фракції "Голос", а причиною тому, за словами нардепа Олександри Устінової, стала брехня міністра про дуже важкий злочин.

"Два дні тому Максим Степанов, якого вже всі охрестили як Максим Костюмов, нам в черговий раз збрехав. Ми всі почули, що до нас приїхали костюми і їх почнуть розвозити по медиках. Так от я вчора була на митниці – не приїхали костюми. Замість 72 тисяч костюмів, які мали б захищати наших медиків, приїхало 29. Нам просто брешуть в той час, коли в Україні щодня 100 медиків інфікуються Covid-19", - повідомила член Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності Олександра Устінова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Верховна Рада, Руслан Стефанчук і Дмитро Разумков - Знай.ua
Верховна Рада, Руслан Стефанчук і Дмитро Разумков - Знай.ua

Як зазначила нардеп, Міністерство охорони здоров'я зараз фактично вчиняє злочин: спочатку закупивши костюми в 3 рази дорожче, а тепер блокуючи поставку.

"Вони спочатку хотіли на цьому заробити – вони заробили. А тепер вони роблять злочин, тому що навіть на зароблених костюмах вони починають вбивати, не привозячи їх. У нас, як у Парламенту, зараз є лише один вихід – ми всі зараз маємо підіймати питання заміщення Міністра охорони здоров'я. Сьогодні фракція "Голос" почне збирати підписи, щоб ця людина пішла з посади, і прошу кожного з вас підписати Постанову про зміщення Міністра, який краде і вбиває", – зазначила Олександра Устінова.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.