Перша леді України Олена Зеленська і президент Володимир Зеленський не забули привітати українців з Днем вишиванки. Цікаво, що згідно з традиціями перші особи держави у цей день надсалають у подарунок іншим лідерам країн світу вишиванки.

Про привітання від Олени та Володимира Зеленських стало відомо зі сторінок в соціальних мережах Facebook та Instagram.

"Символічні подарунки, які несуть в собі частину української історії та культури, отримали президенти і перші леді Сполучених Штатів Америки, Французької Республіки, Канади, Республіки Польща, Турецької Республіки та інших країн", - повідомили в Офісі президента.

Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Facebook
Публікація Володимира Зеленського, скріншот: Facebook

Також відомо, що до подарунків додали листівки з побажаннями.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"21 травня Україна святкує День вишиванки — свято, яке покликано берегти і шанувати древні традиції нашого народу. Вишиванка — самобутній код нашого етносу з зашифрованими в оригінальних орнаментах оберегами та символами. З щирим серцем хочемо поділитися з вами частинкою української історії та автентичності ", - написав Зеленський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленська в ізоляції розкрила українцям секрет - правила кардинально змінилися.

Як повідомляв Знай.uа Зеленська нарвалася на критику через поради українцям - "На 860 гривень дитячих не розженешся".

Знай.uа писав, шалена Ніцой атакувала Зеленського за російські сайти - "Ви чергове брехло".