На Донбасі відбулася чергова ескалація конфлікту. В результаті ворожого обстрілу загинув один з українських бійців, ще один – командир батальйону “Луганськ-1”, підірвався на міні. Порушення режиму тиші з боку проросійських терористів почастішали. На думку народного депутата і члена РНБО Ірини Верещук, цьому є цілком очевидні причини.
За словами Верещук, чергову ескалацію конфлікту на Донбасі провокує Росія через те, що переговори знову пішли не за планом. У відповідь на позицію Києва на переговорах тристоронньої контактної групи, російські куратори знову наказали почати обстріл. “Це звичайна практика Путіна”, зазначає Ірина Верещук.

Ірина Верещук, фото: Фейсбук
Ірина Верещук, фото: Фейсбук


Нардеп називає і цілі ескалації конфлікту Росією. Обстріли з боку проросійських терористів необхідні для формування громадської думки, що ситуація на Донбасі неконтрольована. Тому Путін і намагається “брязкати зброєю”, щоб в черговий раз натиснути на українську сторону при переговорах у Мінську. Однак, за словами Верещук, світова спільнота все розуміє і тверезо оцінює ситуацію.

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону.

Як повідомляв портал "Знай.uа", вкусив ФСБшника і майже рік сидів у полоні — легендарний український пес повернувся на вірну службу на будинок.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Також Знай.ua писав, ВСУ під вибухами мін пішли на "таран" проти окупантів, армію Путіна не врятували навіть кулемети