Про це у ефірі телеканалу «112 Україна» заявив народний депутат України, член Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Андрій Ніколаєнко, коментуючи підсумкову прес-конференцію Президента України.

«На прес-конференції Президента Зеленського мене засмутило те, що у його відповідях було дуже багато майбутнього часу: «ми зробимо», «ми покращимо» та ін. Це було добре для кандидата в Президенти. А за рік каденції вже треба казати - що «ми зробили». І було у виступі глави держави дуже багато загальних фраз. Але я можу вам достеменно сказати, що, на превеликий жаль, у нашому профільному комітеті не зареєстровано жодного законопроекту, який би відповідав тим обіцянкам, що їх Президент озвучив на прес-конференції, чи ще раніше – на Всесвітньому економічному форумі у Давосі. Наприклад, про те, як комфортно буде житися українським або іноземним інвесторам», - зауважив Ніколаєнко.

На думку депутата, Президенту у його діяльності вже потрібно розставити більш чіткі пріоритети. І головний з них – це розвиток економіки.

«Як економіст за фахом, я розумію, що ті люди, які сьогодні сформували команду Президента, його найближче оточення – вони, може, дуже добре розуміються на питаннях комунікації з громадськістю, на відео-контенті, на управлінні телеканалами, але вони не дуже добре розуміються на економіці. Вони мали б розуміти, що головне – це саме економіка. Щоб побудувати мости, які обіцяв Президент, або, щоб виплачувати пенсії, які він пообіцяв, потрібно, щоб запрацювала економіка», - резюмував Андрій Ніколаєнко.