Українська громадськість не втомиться обговорювати питання карантину та виходу з нього. Різні люди відстоюють свої різноманітні інтереси та погляди, тому однозначності не може бути. Для декого карантин - загроза матеріальному добробуту, інші розглядають його як порушення прав і свобод. Багато хто ж старається серйозно ставитися до пандемії коронавірусної хвороби COVID-19 і взагалі не розуміє причин послаблення протиепідемічних заходів. Уряд Дениса Шмигаля розробляє різні варіанти виходи з карантину, і всі вони неминуче стикаються зі справедливою критикою. Цю ситуацію й висміяли у в'їдливій карикатурі.

Відповідне зображення було опублікованим на Telegram-каналі "Черговий ООС".

"План виходу з карантину", карикатура; Telegram
"План виходу з карантину", карикатура; Telegram

На картинці можна побачити засідання Кабінету міністрів України, на якому розглядається "план виходу з карантину". Четверо чоловіків схилилися над планом-лабіринтом, з якого є чотири виходи - однак у кожного з них чекають людські сідниці. Таким чином художник ілюструє безвихідь ситуації, бо як не роби - буде погано.

Гумор часто називають важливою рисою українців, тому добре, що і в ці складні часи знаходяться сили на жарти.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, У Києві ринки "розслабилися" і масово порушують карантин, у Кличка здали нерви.

Як повідомляв портал Знай.ua, Відразу 11 областей України відмовилися пом'якшувати карантин – увесь перелік.

Також Знай.ua писав, що Польща заманює українських заробітчан, наплювавши на карантин - без обсервації і тестування.