Одіозний керівник Радикальної партії України і найзапекліший борець з "Велюром" Олег Ляшко виклав унікальну світлину, на якій показав подарунок, підготовлений для новонародженого сина.

Відповідний допис він оприлюднив на власній сторінці в Instagram.

Варто зауважити, що днями Ляшко став батьком — його дружина Росіта народила сина, якого назвали Олександром. В той же день головний український радикал зізнався, що все мало бути в таємниці, але приховати пологи не вдалося.

Олег Ляшко, фото з Facebook
Олег Ляшко, фото з Facebook

"Народився син! Дякую Богу і дружині за найбільше щастя на світі… Росіта не хотіла повідомляти. Вона у мене дуже скромна. Але ми публічні люди і цього не можна уникнути. Все одно про це повідомлять, про це скажуть", - зізнався тоді він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі ж татусь Ляшко виклав у мережі світлину, на якій показав маленьку вишиванку, яку вже підготував в якості подарунка своєму сину.

"Козацькому роду нема переводу", - коротко підписав світлину Ляшко.

Щодо користувачів соцмережі, то вони побажали дитині політика здоров'я та заявили, що раді за поповнення в родині Ляшка. Щоправда, знайшлися і ті українці, які вирішили пожартувати та попросили головного радикала продати вишиванку, бо ніби вона саме підходить їх дітям.

Скріншот допису

Скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ляшко привітав людей зі святом і зловив "відро помиїв".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко поділився фото, на якому вагітна Росіта в кумедній футболці з мордою мавпи сидить на лавці і обіймає собаку.

Також портал Знай.uа, "Олександр переможець!" – Ляшко відразу з пологового будинку видав усе про народження сина