Найвідоміший "радикал" України і найзапекліший борець з "Велюром" Олег Ляшко виклав унікальне відео з бокалом червоного вина, яке випив залпом на камеру. Таким чином одіозний керівник Радикальної партії вирішив хайпанути і привітав Грузію з Днем незалежності. Відповідне він оприлюднив на власній сторінці в Тiktok.

Ляшко, скріншот tiktok.com/@liashko_official
Ляшко, скріншот tiktok.com/@liashko_official

“Вітаю братню Грузію з Днем Незалежності! І нехай москалі йдуть нах*р з Абхазії, Осетії, Криму і Донбасу. За вашу, браття грузини, і нашу свободу!”, – сказав лідер РПЛ.

Після випитого бокалу вина Ляшко розправив плечі, наче здійснив справжній подвиг, випивши на камеру з Грузю.

А на своїй сторінці у Facebook політик заявив про віковічну дружбу українського і грузинського народів та висловив сподівання на швидке повернення з-під окупації РФ наших територій.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“З Днем Незалежності, братня Грузіє! Піднімемо ж келих прекрасного кахетинського вина за вашу і нашу свободу! У нас є не лише повага, любов один до одного і віковічна дружба. Нас об’єднує і спільний біль – чобіт московського окупанта топче нашу святу землю… Я упевнений: якби тоді, в 2008-му, цивілізований світ зупинив Путіна в Грузії – і в Україні сьогодні не було б війни. Але я вірю, що рано чи пізно Сакартвело поверне свої вкрадені землі Абхазії та Осетії, а ми запросимо вас на український парад Перемоги в Донецьку, а в Севастополі проведемо виставку мого улюбленого народного сільського генія Ніко Піросмані”, – написав Ляшко.

Ляшко, скріншот facebook
Ляшко, скріншот facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ляшко привітав людей зі святом і зловив "відро помиїв".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко поділився фото, на якому вагітна Росіта в кумедній футболці з мордою мавпи сидить на лавці і обіймає собаку.

Також портал Знай.uа, "Олександр переможець!" – Ляшко відразу з пологового будинку видав усе про народження сина