З'явилася інформація, що з посади директора з розвитку бізнесу компанії "Укрзалізниця" звільнили Андрія Рязанцева. Такі дії були мотивовані нібито через домашнє насильство, яке застосував Рязанцев.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Укрзалізниця".

За інформацією прес-служби, на даний момент Рязанцев не є працівником АТ "Укрзалізниця".

Варто також зазначити, що причини цього не повідомили, однак у ЗМІ з'явилося відео, як чоловік, схожий на Рязанцева, б'є жінку. Уточнимо, що в компанії після звільнення заявили, що їх співробітники повинні дотримуватися кодексу етики і сімейних цінностей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Крім того, Рязанцев обіймав посаду директора з розвитку бізнесу АТ "Укрзалізниця" з червня 2019 року. Перед цим він працював директором з економіки та фінансів суспільства.

Також варто нагадати нашим читачам, що ж/д сполучення в Україні запустять раніше, ніж анонсував Кабмін. Буде запущено всі типи поїздів, першими поїдуть приміські електрички. Зараз відкрито продаж квитків на 5 поїздів "Інтерсіті+". Квитки можна буде придбати з 27 травня, поки що - тільки онлайн. Потяги почнуть курсувати з 1 червня. За новими правилами, заповненим може бути тільки 50% вагона. Всі пасажири повинні бути в масках. Під час перевірки квитків будуть також вимірювати температуру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кріпаки 21 століття: під Харковом тримали в рабстві 9 людей, серед яких дитина.

Як повідомляв Знай.uа потерпілим від домашнього насильства дали притулок – як виглядає перша кризова кімната в Києві.

Знай.uа писав, у Києві схопили звіра, який гвалтував 13-річного хрещеника - зливав відео в мережу.