Інформаційна атака проти голови Укравтодору Олександра Кубракова пов'язана з бажанням минулих корумпованих гравців дорожньо-будівельної галузі повернути колишні схеми роботи. Про це пише ТСН з посиланням на Facebook самого Кубракова, який виклав запис розмови голови Всеукраїнської дорожньої асоціації Артема Гриненко з анонімним співрозмовником. У цій розмові Гриненко прямо заявляє, що Кубраков заважає йому і компаніям, що входять до його асоціації, працювати по-старому, за допомогою хабарів.

«Бери, б.., хабарі. Брали усі голови Укравтодору, але не викидали з ринку наші компанії та інші компанії. Ось що він зробив. Він зараз, по суті, усі компанії на х... послав. Йому цього не хочуть вибачати», - говорить на запису людина з голосом, схожим на голос Гриненка.

Як пояснив Кубраков, інформаційна атака проти нього організована Артемом Гриненко, колишнім головою ДАК «Автомобільні дороги України» після того, як Укравтодор встановив єдині суворі правила проведення тендерів. Цим вимогам наразі не відповідають компанії, інтереси яких представляє Гриненко. А саме: у них немає достатньої матеріально-технічної бази, необхідного досвіду роботи на великих об'єктах, досить кваліфікованого персоналу та їхній фінансовий стан не дозволяє надавати гарантії якості виконаних робіт.

Тому завдання Гриненка - прибрати Кубракова і поставити на його місце зручну для нього людину: «Мені треба, щоб пішов Кубраков. Щоб ми з моєю компанією могли працювати. Збиватимемо наступного, поки не буде того, який буде з нами працювати».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Цитати претендують на нетлінність, - відреагував на скандал журналіст Сергій Іванов. - «Будем сбивать, пока не будет того, который будет с нами работать». Або «Бери, б…, взятки. Взятки брали все главы «Укравтодора», но не выкидывали с рынка наши компании. Вот что он сделал». Це довбана жерсть, як на мене, на яку має бути негайна реакція правоохоронних органів».

https://www.facebook.com/applecrysis/videos/2586594454887690/?d=n

До речі, Кубраков вже заявив, що викладені ним у соцмережі матеріали будуть передані до правоохоронних органів.


"БЕРИ, БЛ@ДЬ, ВЗЯТКИ". Відео, про яке я щойно говорив у стрімі на своєму ютуб-каналі. Голова «Укравтодору» Кубраков виклав записи розмов керівника ГО «Українська дорожня асоціація» Гриненка, яка об’єднала штатних розпильщиків автодорожніх бюджетів і яка зараз переживає скрутні часи у зв’язку з «Великим будівництвом». Гриненко (до речі, колишній помічник депутата Артура Герасимова) розповідає, як він при за допомогою інформаційних атак планує прибрати з посади Кубракова. Цитати претендують на нетлінність. «Будем сбивать, пока не будет того, который будет с нами работать». Або «Бери, блять, взятки. Взятки брали все главы «Укравтодора», но не выкидывали с рынка наши компании. Вот чтот он сделал». Це довбана жерсть, як на мене, на яку має бути негайна реакція правоохоронних органів. Ну а найприкріше особисто для мене те, що ці розмови компрометують та підривають довіру до програми журналістських розслідувань «Бігус.Інфо», яка в даній ситуації чомусь грає на боці Гриненка та його партнерів. Сподіваюсь, журналісти якось прокоментують цей збіг.

Geplaatst door Sergii Ivanov op Maandag 25 mei 2020