Відомий бізнесмен, громадський діяч і телеведучий Андрій Пальчевський висловився щодо майданів в Україні та олігархічної системи. Відповідну заяву він зробив в ефірі програми Пульс на каналі 112.

"Ми знаємо звідки прийшов Володимир Зеленський. Не професійний політик, не професійний економіст і т. д. Є два варіанти. Недруги збираються його скинути і увергнути країну в черговий хаос. Чи Готова до цього Україна?", - каже політолог.

Пальчевський задався питанням, чи готова Україна до Майдану і зазначив, що люди вважають, що кожен наступний майдан зробить країну краще.

"Ми вчимося, але дуже повільно. Я розумію, що зараз країна знекровлена 30-річчям олігархічної системи, повністю розбалансована економіка. У нас як зайшли в 91-му році олігархи, як забрали владу і гроші, а потім ми дивуємося, чому у нас самі бідні люди, чому у нас найбільша кількість заробітчан. Чому у нас кожні п'ять років революції? Тому що таку несправедливість, як ми успадкували в 90-ті роки, особливо за правління Леоніда Даниловича", - стверджує Пальчевський.

Він вважає, що Кучма, ймовірно, не хотів побудувати таке суспільство, але десь не дотиснув і не зупинив це.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Потім приходить Янукович – одним олігархом більше. Потім приходить Ющенко – одним олігархом більше. Та й він сам, злі язики кажуть, що дуже добре себе почуває бджоляр – любитель на пенсії. А ви думаєте він нещасний бідний ходить продає по 20 гривень за відро мед?", - зазначив Пальчевський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський розкритикував Фаріон за хамську поведінку.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський показав, як маніпулюють Зеленським.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав, чому в Україні страшними темпами зростає бідність.