Середа, 28 травня виявилася багатою на перевірки правоохоронних органів. Зокрема, поліція та СБУ прибули в Національний центр Олександра Довженка, де проводили обшук. Про це повідомив керівник “Довженко-центру” Іван Козленко. Він повідомив, що правоохоронці прибули в офіс і вилучають документи.


Також Козленко назвав причину обшуків. За його словами, правоохоронці проводять перевірку по справі акта ревізії ДАСУ. Козленко зазначив, що обшуки не мають жодного стосунку до заяви про неплатоспроможність “Довженко-центру” та ініціювання процедури банкрутства. Заяву про неплатоспроможність Козленко зробив у середу, 27 травня.

співробітники СБУ, фото з вільних джерел
співробітники СБУ, фото з вільних джерел

Правоохоронні органи так і не змогли прокоментувати обшуки в “Довженко-центр”. У прес-службі СБУ порекомендували звернутися в прес-службу Національної поліції. У Нацполиции і зовсім не володіють жодною інформацією.
Також сьогодні представники ДБР прийшли з обшуком в Податкову. Державне бюро розслідувань вилучила документи в рамках розслідування справи про несплату податків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Києвом віддали під суд "перевертня в погонах, підозрюваного у зґвалтуванні ув'язненої - протигаз, тортури і постріли над головою

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві схопили звіра, який ґвалтував 13-річного хрещеника - зливав відео в мережу

Також «Знай.ua» писав, що Поклонська не витримала "натиску" СБУ і назвала прокуратури України цирком – "Ще не набридло?"