Стрілянина у Броварах була спричинена конфліктом між перевізниками та невідомими особами, повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

Днями з’явилася інформація, що поряд з зупинками маршрутних таксі в Броварах перебувають невідомі особи. Сьогодні, 29 травня, між цими особами та місцевими перевізниками стався конфлікт, який переріс у стрілянину.

Ймовірно, йдеться про перерозподіл сфер впливу у сфері пасажирських перевезень.

Наразі повідомляється щонайменше про 10 затриманих: чоловіки з Вінниці, Києва та Волинської області. У затриманих вилучено мисливську та травматичну зброю.

За даними джерела УНН, наразі перевіряється можлива причетність до конфлікту структур, підконтрольних спортсменові та бізнесмену, екснардепу Володимиру Продівусу. З ним пов’язані різні бізнес-структури у Броварах та Вінницькій області. Він є головою ради директорів Прем’єр-Фінанс, основні підприємства якої розташовані у Вінницькій області.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, вранці 29 травня у Броварах сталася стрілянина. Поліція відкрила провадження.