Безкарність і відсутність справедливості спонукають до злочинів, а корумпована влада забезпечує злочинцям можливість уникнути відповідальності, оскільки завжди можна відкупитись.

Про це заявив лідер партії ″Радикальна партія Олега Ляшка″, політик Олег Ляшко.

″У нас всі все списують на карантин. Минулого року ніякого карантину не було, а уряд Гончарука завалив економіку і 350 тисяч людей залишилось без роботи. Сьогоднішнє все це насильство — я думаю, що відповідь одна — тому що в країні немає влади. Тому, що це повний бардак, те що відбувається в країні — хаос, безвідповідальність і некомпетентність″.

За словами політика, безкараність і відсутність справедливості спонукає зловмисників до нових злочинів, тому що вони розуміють, що зможуть відкупитись. Адже при владі сидять корупціонери.

″Коли в 2014 році загинули нацгвардійці, зараз 2020 рік — 6 років і ніхто не притягнутий до відповідальності. 5 років суд розглядає ці справи. Хіба ця відсутність справедливості, хіба вона не спонукає інших робити злочин? Вони ж бачать — випив, вбив, сів у тюрму, через 2 дні вийшов. Відкупився — йди знову стріляй і грабуй, вбивай і т. д. І ніхто ні за що не відповідає, тому що в тюрмах сидять невинуваті, а справжні корупціонери при владі. От і все″

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Ляшко назвав ще одну ключову проблему — це відсутність судової реформи.

″Бардак в країні повний і правильно Міхо сказав — друга ключова причина — відсутність реальної судової реформи. Ну що це за суди, які роками не можуть засудити за злочини, де одномоментний ерізод злочину, де все зрозуміло, де все можна елементарно довести. Такі суди потрібно розганяти до біса″, - зазначив Ляшко.

Шустер LIVE | КРОВ ТА ГРОШІ

КРОВ ТА ГРОШІ 🔥 👍 Підтримай трансляцію лайком Чи будуть покарані поліцейські за злочин у Кагарлику? Чому житомирський стрілок вбив сімох осіб? Чи дійсно нова програма уряду змінить життя українців? Ексклюзивні репортажі з місць подій та з Менської колонії 📲 Бот для участі в голосуваннях: 👉 Telegram — http://savikshuster.com/telegram 👉 Viber — http://savikshuster.com/viber 👍 Підтримай трансляцію лайком ⚡️ Підпишись на сторінку — https://www.facebook.com/shusteronline/ Чим насправді дихає країна – у “Свободі слова Савіка Шустера” в п'ятницю о 21:00. Дивіться на телеканалі “Україна” та в інтернеті @shusteronline. Гості студії: ДЕНИС ШМИГАЛЬ, прем’єр-міністр України; ІГОР ПЕТРАШКО, Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України; МАРИНА ЛАЗЕБНА, міністр соціальної політики України; ОЛЕГ УСТЕНКО, радник Президента України з економічних питань; МІХЕІЛ СААКАШВІЛІ, Голова Виконавчого комітету реформ; АНТОН ГЕРАЩЕНКО, заступник міністра внутрішніх справ України; АНДРІЙ НЄБИТОВ, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області; ЮРІЙ БОЙКО, співголова фракції партії “ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ”; АРТУР ГЕРАСИМОВ, співголова фракції партії “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”; КІРА РУДИК, голова партії “ГОЛОС”; ОЛЕГ ЛЯШКО, лідер партії “Радикальна партія Олега Ляшка”. Вони говорять, а вирішує народ.

Geplaatst door Шустер LIVE op Vrijdag 29 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко став батьком удруге.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олег Ляшко заліз на дерево показати пташине гніздо

Також Знай.ua писав, Олег Ляшко привітав українських прикордонників з професійним святом